Portal pune | Fletpune ju ndihmon me shpalljen e njoftimeve të fundit

Pregaditje profesionale

13 shprehi që një punëtor i mirë duhet t’i ketë

13 shprehi që një punëtor i mirë duhet t’i ketë

Urime! Je pranuar në punë. Këto janë fjalët mikëpritëse në një ambient të ri pune. Mund të duket në fillim quditshëm, po më pas gjërat vijnë duke iu kthyer normales. Këtu janë disa prej shkathtësive q

16 / 03 / 2014 0 Komente
Cfare shkathtësi duhet të ketë një punëtor, shembull, në Call Center
07 / 03 / 2014 0 Komente
Pse është e rëndësishme puna për individin dhe shoqërinë
26 / 11 / 2013 0 Komente

CV (Curriculum Vitae)

Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!

Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!

  Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!   CV-ja dihet që është njëra ndër hapat më të rëndësishëm për të aplikuar në një vend për punë. Vështirësitë për t

02 / 05 / 2013 0 Komente
Këshilla për një CV të sukseshme
05 / 03 / 2013 5 Komente
Çka është një CV (Curriculum Vitae)
05 / 03 / 2013 3 Komente

Letër Motivuese

Leter motivuese për të diplomuarit në Financa

Leter motivuese për të diplomuarit në Financa

Shembull për leter motivuese per te diplomuarit ne Financa       Emri Juaj Adresa Juaj Telefoni Juaj Emaili Juaj Emri i Kompanisë Emri i Personit përgjegjës Adresa e Kompanisë Faqja e Kompanisë Telef

16 / 03 / 2013 0 Komente
Shembull i letres motivuese për aplikim në bank
06 / 03 / 2013
Leter motivimi ose ndryshe leter profesionale
04 / 01 / 2013 1 Komente

Intervistë

Interviste e drejtpërdrejt online

Interviste e drejtpërdrejt online

    Interviste online       Zhvillimi i shpejtë i teknologjisë është një sfidë për puntorin në ditët e sotme, i punësuar ose jo të gjithë mundohen të avancohen në mënyrë që tu mu

20 / 01 / 2013 0 Komente
Si t’i lëni përshtypje të mira intervistuesit
20 / 01 / 2013 1 Komente
Pyetjet më të shpeshta gjatë një interviste
14 / 01 / 2013 1 Komente