AUK - Universiteti Amerikan ne Kosove

07 / 10 / 2013 0 Komente

AUK – Universiteti Amerikan ne Kosove

AUK

 

AUK – Universiteti Amerikan ne Kosove

Vendi: Prishtine

Afati per aplikim esht deri me: 31 tetor 2013.

A.U.K  Training and Development Institute kërkon trajner për për trajnimet e Android ATC programit.

Trajnerët duhet të kenë aftësitë teknike dhe njohuri në Programimin me Java si dhe me Android software development kit (SDK) dhe Android API components.

Trajnerët duhet të kenë aftësi dhe përvoje didaktike në transferimin e njohurive të lëmive të TIK-ut.

Trajnerët duhet të jenë të gatshëm të punojnë në orare të mbrëmjes (deri në ora 21:00) dhe gjatë vikendit.

Të gjithë të interesuarit të dërgon CV-në e tyre tek auki@aukonline.org

No votes yet.