Bistro Kitchen And Bar kerkon - banakier dhe kamarier 2013

05 / 09 / 2013 0 Komente

Bistro Kitchen And Bar kerkon – banakier dhe kamarier

Bistro Kitchen And Bar

Bistro Kitchen And Bar

 Vendi: Prishtine, Kosove

  Afati per aplikim deri me: 15 shtator 2013

Bistro Kitchen And Bar

 

Bistro Kitchen and Bar

Kerkojme :
Banakier/Banakiere,
Kamarier/Kamariere

Te kete pervoj pune
-Njohja e gjuhez angleze eshte perparsi

Te interesuarit mund te paraqiten ne lokain tone (rruga Galibardi – ne parkingun i cili gjendet ne anen e majt te Route 66)

ose ne numrin e telefonit 044 309 511

Informatat kontaktuese

TEL: 044 309 511

No votes yet.