Mëso si të shkruash Biografi

Biografi

Bio për punë

Bio për punë

           Bio për punë           Biografia është një pamje e edukimit tuaj, përvojës së punës tuaj, dhe kryesisht arritjeve tuaja. Diferenca në mes bios dhe rezymes është që bio tregon një storie rreth jush, ndërsa rezymeja është përmbledhje e asaj se kush jeni dhe çfarë keni bërë. […]

07 / 01 / 2013 0 Komente