Mëso si të shkruash intervistë

Intervistë

Interviste e drejtpërdrejt online

Interviste e drejtpërdrejt online

    Intervistë online     Zhvillimi i shpejtë i teknologjisë është një sfidë për punëtorin në ditët e sotme, të punësuar ose jo, të gjithë mundohen të avancohen në mënyrë që tu mundësohet të ngriten në detyrë, e për të papunët njohja e teknologjisë i ofron më shumë mundësi. Kompanitë janë duke u përpjekur […]

20 / 01 / 2013 0 Komente
Si t’i lëni përshtypje të mira intervistuesit

Si t’i lëni përshtypje të mira intervistuesit

       Si t’i lëni përshtypje të mira intervistuesit     Shpjegimi dhe përpjekja për të bindur dikë se pse duhet të ju punësojë, mund të jetë paksa situatë e pakëndshme. Ju duhet t’i bëni reklam vetës, por sigurisht nuk dëshironi të duket sikur po e reklamoni vetën në atë mënyrë sikur të jesh […]

20 / 01 / 2013 1 Komente
Pyetjet më të shpeshta gjatë një interviste

Pyetjet më të shpeshta gjatë një interviste

Pyetjet më të zakonshme që mund të ju bëhen në interviste pune. Nuk mjafton një kostum i bukur për Intervistë të suksesshme, andaj ndaj pak kohë dhe lexo pyetjet potenciale për një Intervistë pune. Pyetjet themelore Më tregoni rreth vetës. Cilat janë pikat tuaja të forta? Cilat janë dobësitë tuaja? Ku pretendoni të jeni pas […]

14 / 01 / 2013 1 Komente
Paraqitja në një intervistë pune

Paraqitja në një intervistë pune

        Paraqitja në një intervistë pune       Shumica prej jush e keni vërejtur se kushtet të cilat gjenden për momentin ne Prishtinë si dhe në tërë Kosovën na bëjnë gati të pamundur që të sigurojmë një intervistë për punë. Kështu që, pasi ta kemi siguruar atë, duhet të jemi shumë […]

02 / 01 / 2013 0 Komente