Pregaditje profesionale - Fletpune | Flet punë dhe vetëm punë

Pregaditje profesionale

Si do të mund të rinjtë e diplomuar të gjejnë punë

Si do të mund të rinjtë e diplomuar të gjejnë punë

Diplomën e ke në dorë, por tash pyet veten si të gjesh punë?! Kjo nuk është e pamundur, thjeshtë duhet të kesh një strategji dhe t’i ndjekësh disa hapa: 1. Shiko përpara, me një vizion për veten tuaj. Ambicia personale është një nga cilësitë më bindëse që një profesionist i ri mund të ketë, dhe […]

24 / 02 / 2013
Rrjetet sociale -një mënyrë e mirë për gjetjen e punës që dëshironi

Rrjetet sociale -një mënyrë e mirë për gjetjen e punës që dëshironi

     Rrjetet sociale         Rjetet sociale si Twitter apo Facebook përveç thashethemeve dhe skandaleve politike, mund t’i përdoni edhe për punë, sepse shumë punëdhënës kanë filluar që të gjejnë pikërisht në këto rrjete kandidatët potencial për punët përkatëse në kompanitë e tyre. Me karakterin dhe atë që përafaqësoni në këto rrjete […]

11 / 02 / 2013 1 Komente
Bio për punë

Bio për punë

           Bio për punë           Biografia është një pamje e edukimit tuaj, përvojës së punës tuaj, dhe kryesisht arritjeve tuaja. Diferenca në mes bios dhe rezymes është që bio tregon një storie rreth jush, ndërsa rezymeja është përmbledhje e asaj se kush jeni dhe çfarë keni bërë. […]

07 / 01 / 2013 0 Komente
Puna vullnetare dhe përfitimet nga ajo

Puna vullnetare dhe përfitimet nga ajo

       Puna vullnetare       Për disa individë është me rëndësi mirëqenia e tjetrit. Ata zgjedhin punën vullnetare si mënyrë për të kontribuar në shoqëri. Gjithashtu ka edhe përfitime tjera nëse kryen punë vullnetare: Ështe një mënyrë e mirë t’i zhvillosh dhe të mësosh shkathtësi të reja, të krijosh kontakte dhe të […]

04 / 01 / 2013 2 Komente
Kurset dhe mesimi

Kurset dhe mesimi

    Kurset dhe mësimi     Njerëzit kurrë nuk ndalen duke mësuar. Kurdo që je duke bërë një kurs, apo punë vullnetare, ose thjeshtë ke vendosur të qëndrosh në shtëpi me një qaj të nxehtë Mente në dorë, dhe je ulur në kolltuk duke e shikur një dokumentar; ti, në këtë moment je duke […]

04 / 01 / 2013 2 Komente
Shembuj për CV

Shembuj për CV

        Shembuj për CV         Shembuj për CV (Curriculum Vitae CV) Emri: Mbiemri: Data e lindjes: Nacionaliteti: Statusi civil: Adresa e kontaktit: Pozita për të cilën aplikoni: Edukimi: Punësimi i mëparshem: Data: (nga/deri) Lokacioni: Kompania: Pozita: Përshkrimi i punës: Gjuha: Gjuha                Leximi […]

30 / 12 / 2012 4 Komente