Dymbdhjet rrobaqepse ne prishtine 22. 04 2013

24 / 03 / 2013 0 Komente

Dymbdhjet rrobaqepse ne prishtine 2013

Dymbdhjet

Dymbdhjet ne Kosovatex

Qyteti: Prishtine, Kosove

Afati për aplikim deri: 22.04.2013

Dymbdhjet rrobaqepse ne prishtine 2013

Vende pune per dymbdhjet rrobaqepse.

  • Së paku shkolla e mesme e kryer (preferohet shkolle e tekstilit/rrobaqepesise)
  • Të ketë përvojë pune në prodhimtari të tekstilit, qepje
  • Njohuri të makinave të Qepjes

Pergjegjsite:

  • Të bëjë selektimin e pajisjeve për qepje
  • Të bëjë ndërrimin e gjilpërave sipas modelit të kërkuar
  • Të bëjë qepjen sipas instrukcioneve dhe dokumenteve
  • Të respektojë orarin e punës
  • Të jetë fleksibil në orar të punës

Ju lutemi CV-në tuaj,  dërgojeni në email adresën .
Vetëm kandidatët potencial do te ftohen në intervistë!

Informatat kontaktuese:

Email: career@kosovatex.com
Uebfaqja: www.kosovatex.com
No votes yet.