Fondacioni Fëmijët të Parët kërkon të punësoj: Asistent/e Kordinator

10 / 03 / 2014 0 Komente

Fondacioni Fëmijët të Parët kërkon të punësoj:  Asistent/e Kordinator

Fëmijët të Parët

Fondacioni Fëmijët të Parët

Vendi: Llukavc i Begut / Istog

Fondacioni “ Fëmijët të Parët “ Kërkon të punësoj:  Asistent/e Kordinator

Përvoja e kërkuar dhe aftësitë në:

  • Eksperienc e mëparshme në zbatimin e projekteve ;
  • Aftësi shumë të mira hulumtuse dhe njohja e paketës Microsoft;
  • Aftësi shumë të mira të Planifikimit dhe të menaxhimit të kohës ;
  • Aftësi shumë të mira Organizative dhe Prezentuese ;
  • Shkelqyeshëm njohja e Gjuhes Angleze ne te shkruar dhe ne te folur .
  • Shkelqyeshëm njohja e Gjuhes Serbe ne te shkruar dhe ne te folur .

Procedura e Aplikimit :
Dokumentet mund ti dërgoni ne Email Adresat:
childrenfirstalbania@yahoo.com, childrenfirstkosovo@yahoo.com ,goricalb1@gmail.com

No votes yet.