GC-DA Global Consulting & Development Associates LLC -12 / 04 / 2013

12 / 04 / 2013 0 Komente

GC-DA Global Consulting & Development Associates LLC

GC-DA Global

GC-DA Global Consulting & Development Associates LLC

Vendi: Prishtinë Kosove

Afati për aplikim deri: 25.04.2013

 

 

 

GC-DA Global Consulting & Development Associates LLC

  • Përkthyes Shqip-Serbisht-Anglisht dhe Anasjelltas.
  • Të ketë pervojë pune në Përkthime
  • Diplomë Universitare
  • Njohja në mënyrë profesionale e gjuheve të lart cekura
  • Të jetë fleksibil/e dhe komunikativ/e
  • I/E gatshm të punoj në grup.

Informatat kontaktuese:

Telefoni: +381 (0) 280 322 321
Email: info@gcda-ks.biz
Uebfaqja: http://www.gcda-ks.biz
No votes yet.