Gjilan konkurs per pune | 04 / 2013

22 / 04 / 2013 0 Komente

Gjilan konkurs per pune 2013

Gjilan konkurs

Gjilan konkurs:Eurolines Berisha Reisen

Vendi: Gjilan, Kosove

Afati për aplikim deri me: 29. 04. 2013

 

 

 

Gjilan konkurs per pune.

Kushtet e mira të punës.

EUROLINES Berisha Reisen në objektin e shtëpis së mallrave në Gjilan, shpallë konkurs për vende pune. fton te gjitha të interesuarat që të konkurrojnë për pozitën në vijim:

Punëtore për përfaqësinë në Gjilan, Agjensi Udhëtimesh ( rezervimin dhe shitjen e biletave )

• Aplikueset duhet të kenë aftësi të mira komunikimi.të kenë njohuri të mirë në internet word dhe excel.

• Aplikueset duhet të kenë njohuri shumë të mirë të Gjuhës Boshnjake

Të kenë vendbanim në Gjilan.

Ju lutem të konkurojn vetëm ato që i plotësojnë kërkesat tona.

CV-të, referencat dhe dokumentacionet përcjellëse, mund t’i dërgoni në këtë adresë elektronike: bashkangjitur me foto , apo ti sjellni direkt ne zyre.

Informata kontkatuese

Emaili: info@berisha-reisen.com
Telefoni: 044 383 311 ose 038 555 110
No votes yet.