Intercoop Group Sh.p.k. Peje shpalli konkurs për 12 vende të reja

25 / 06 / 2013 0 Komente

Intercoop Group Sh.p.k. Peje shpalli konkurs për 12 vende të reja te punes.

Intercoop Group Sh.p.k.

 Intercoop Group Sh.p.k.

 Vendi: Peje, Kosova

Afati per aplikim deri me:  28  qeshor 2013

 

 

Intercoop Group Sh.p.k.

KONKURS  PËR VENDE  TE REJA TË PUNËS

Kompania Intercoop group sh.p.k Pejë shpalli konkurs për 12 vende të reja te punës.
1. Brand Menaxher (2 Vende)
2. Shites Ambullantiv  (5 vende)
3. Agjent Tregtar   (5 vende)

Kandidatet e interesuar për pozitën nr.1 duhet t’i plotësojnë këto kushte:
– Diplomë Universitare Fakulteti Ekonomik ose Administrim Biznesi;
– Se paku 1 vitë  përvoje  pune;
– Njohuri të mira të tregut, kuptim të mire të biznesit dhe njohuri të e produkteve;
– Te ketë njohuri të gjuhës angleze dhe gjuhëve tjera;
– Njohja e punes me kompjuterë  (MS Office – Word, Excel, Powerpoint);
– Te kenë patent shofer së paku kategoria B;

Kandidatët e interesuar për pozitën nr.2 duhet t’i plotësojnë këto kushte:
– Diplomë Universitare Fakulteti Ekonomik ose Administrim Biznesi
– Se paku 1 vitë  përvoje  pune;
– Njohje e punes me arke fiskale;
– Te kete patent shofer se paku kategorin B;
– Aftësi të mira komunikimi dhe negociuese;
– Mundësisht të jenë banorë të Prishtinës.

Kandidatët e interesuar për pozitën nr. 3 duhet t’i plotësojnë këto kushte:
– Diplomë Universitare Fakulteti Ekonomik ose Administrim Biznesi;
– Se paku 1 vitë  përvoje  pune në shitje;
– Te kete patent shofer se paku kategorin B;
– Aftësi të mira komunikimi dhe negociuese.

Afati i konkurimit, zgjatë  prej 24.06.2013 deri 28.06.2013.
Verejtje: Vendet e punes janë për  Prishtinë
Të gjithë të interesuarit  mundë te dergojn CV-ne ,  me nje  foto ne email adresen info@intercoop-group.com ,  gjthashtu mund te marrin dhe dorëzojn aplikacionet me foto ne  zyren e Greta Shopping Center afer Universiteti- AAB, Prishtinë cdo ditë pune prej ores 15:00-17:00.
Per informata shtesë munde te lajmroni edhe ne telefonin nr. 049-770-166

Intercoop Group Sh.p.k.

Informatat kontaktuese

Tel:  049-770-166

Emaili:  info@intercoop-group.com

No votes yet.