Fletpune ju ndihmon të gjeni punën që ju dëshironi

Kërko Punë

Europrinty Group kerkon gazetare, komercialiste

Europrinty Group kerkon gazetare, komercialiste

Europrinty Group Venid: Prishtine Afati për aplikim është deri më: 30 nëntor 2014 Europrinty Group kerkon gazetare. Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme: Të ketë perfunduar studimet Universitare me rezultate te mira në gazetari. Të ketë eksperiencë pune si gazetar në ndonjë gazetë në vend. Të jetë njohës shumë i/e mirë e gjuhës Shqipe. […]

21 / 11 / 2014 0 Komente
Progress School kerkon asistente administrative

Progress School kerkon asistente administrative

Progress School kerkon asistente administrative Vendi: Prishtine Aftai per aplikm është deri më: 5 dhjetor 2014 Progress School has a work environment that promotes diversity, embraces change, and provides leadership opportunities to every team member. We are on a fast track within the English Language Teaching and are seeking highly skilled professional ASSISTEN ADMINISTRATIVE. So if […]

21 / 11 / 2014 0 Komente
Autoshkolla Linda kerkon instruktor të ngasjes

Autoshkolla Linda kerkon instruktor të ngasjes

Autoshkolla Linda Vendi: Prishtine Afati për aplikm është deri më: 25 nëntor 2014 Për arsye të zgjerimit të biznesit Autoshkolla Linda shpallë konkurs për 2 punëtorë në pozitën Instruktor i ngasjes. I inkurajojmë të aplikojnë të gjithë të interesuarit. Detyrat dhe pergjegjësitë: Aftësimi i kandidatëve për patent shofer (ngasje ) Përpilimi i raporteve sipas kërkesave […]

19 / 11 / 2014 0 Komente
Checchi And Company Consulting Inc për Programin CLE të USAID-it kerkon 23 punetor ne 9 pozita te ndryshme pune:

Checchi And Company Consulting Inc për Programin CLE të USAID-it kerkon 23 punetor ne 9 pozita te ndryshme pune:

Checchi And Company Consulting, Inc. Vendi: Prishtine Afati për aplikm është deri më: 21 nëntor 2014 Checchi And Company Consulting Inc për Programin CLE të USAID-it kerkon 23 punetor ne 9 pozita te ndryshme pune: Këshilltar i Ri Ligjor për Programin e USAID-it CLE Zëvendës Koordinator i Ekipit për zvogëlimin e lëndëve të grumbulluara përmbarimore […]

14 / 11 / 2014 0 Komente
Koperativa Communications kerkon një dizajner grafik

Koperativa Communications kerkon një dizajner grafik

Koperativa Communications Vendi: Prishtine Afati për aplikim është deri më: 17 nëntor 2014 Jemi duke kërku’ një dizajner grafik për t’ju bashku’ ekipit të Koperativës në projekte të ndryshme. KUSHTET: Të ketë njohuri të shkëlqyeshme në Adobe Illustrator, InDesign & Photoshop; Të ketë njohuri të përgjithshme në fushat relevante (advertising; identity design; package design; branding; digital illustration); […]

14 / 11 / 2014 0 Komente
CCTD kompani nga Prizreni qe bashkpunon me disa nga kompani zvicrrane ne fushen e telekomunikacionit

CCTD kompani nga Prizreni qe bashkpunon me disa nga kompani zvicrrane ne fushen e telekomunikacionit

CCTD kompani nga Prizreni Vendi: Prizren Afati për aplikim është deri më: 12 dhjetor 2014 CCTD – Kompani nga Prizreni qe bashkpunon me disa nga kompanite me te njohura Zvicrrane ne fushen e telekomunikacionit, dhe per shkak te nevojave te zgjerimit te kesaj kompanie ne kemi hapur disa vende te reja pune. Kandidatet per aplikim ne […]

14 / 11 / 2014 0 Komente
Advanced Technologies Academy hap konkurs për një vend të lirë pune në projektin Edukimi.net.

Advanced Technologies Academy hap konkurs për një vend të lirë pune në projektin Edukimi.net.

ATA hap konkurs per projektin edukimi.net Vendi: Prizren Afati për aplikim është deri më: 20 nëntor 2014   Advanced Technologies Academy hap konkurs për një vend të lirë pune në projektin Edukimi.net. Kandidatja duhet të ketë aftësi për: • Vetiniciativë • Punë ekipore • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese Te interesuarit luten të kontaktojnë numrin e telefonit 044/337-146

14 / 11 / 2014 0 Komente
Kopshti Amara ofron nje vend pune-praktike per edukatore me gjysem orar me mundesi vazhdimi pune.

Kopshti Amara ofron nje vend pune-praktike per edukatore me gjysem orar me mundesi vazhdimi pune.

Kopshti Amara Vendi: Prishtine Afati për aplikim është deri më: 21 nëntor 2014 Kopshti Amara ofron nje vend pune-praktike per edukatore me gjysem orar me mundesi vazhdimi pune. Kandidatet duhet te plotsojn keto kushte: Te kete te kryer fakultetin e edukimit, apo te jene ne vitin e fundit- drejtimit parashkollor Te jete e kendshme per […]

14 / 11 / 2014 0 Komente
Maxtel G.M.B. e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog

Maxtel G.M.B. e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog

Maxtel G.M.B. Vendi: Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog Afati për aplikim është deri më: 01 janar 2015 MAXTEL G.M.B.H e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog Kerkon: 20 Puntor per selin ne Prishtine(Ulpian) 35 per selin ne Peje 20 per selin ne Kline […]

14 / 11 / 2014 0 Komente
Radio Taxi Geti Prishtine

Radio Taxi Geti Prishtine

Radio Taxi Geti Prishtine Vendi: Prishtine Afati për aplikim është deri më: 14 janar 2015 Radio Taxi Geti Prishtine kerkon vozites qe kan punuar ne kompani tjera te radio taxi brenda 6 muajve te kaluar nuk vin ne konsiderat Kerkon puntor per sherbim taxi (vozites) Kontakt +37744/111-777 045/661-667 038-55-66-55 Adresa emshir afer stacionit ose afer […]

14 / 11 / 2014 0 Komente