Kerkojm punetor ne Call Center Agent (15)

02 / 01 / 2013 0 Komente

Kerkojm punetor ne Call Center Agent (15)

Kerkojm punetor

 Kerkojm

 Vendi: Gjilan

Afati per aplikim:  01.06.2013

 

 

 

Kerkojm punetor ne Call Center Agent (15)

Përshkrimi i vendit të punës

Firma suissephone Communicatins Gmbh
Kerkojm punetor ne Call Center Agent (15)

1.Qe kan aftesi te shkelqyeshme komunikimi ne gjuhen gjermane.
2.Te jen fleksibil me qasje pozitive, te orientuar ne pune grupore dhe per te arritur sukses.
3.Mosha 18-30 vjet.
Detyrat e puntorit jane: Agjent telefonik, akrditimi i klinteve te rinje, Call Center Agjent.

Kerkojm punetor ne Call Center Agent (15)

Informatat e punësimit

Lloji i punësimit: Punë e përhershme

Orari i punës: Orar të plotë

Fillimi i punës: 05-02-2013

Informatat kontaktuese

Ndërmarrja:Suissephone Communications GmbH

Adresa: Prishtine

Telefoni: 044-600-320  ose 045-501-123

Email: lavdimi.hyseni@hotmail.com

Uebfaqja: www.suissephone.ch

No votes yet.