Kopshti Amara shpalle konkurs Prishtine | 05 / 2013

03 / 05 / 2013 0 Komente

Kopshti Amara shpalle konkurs Prishtine

Kopshti Amara

Kopshti Amara

Vendi: prsihtine, Kosove

Afati per aplimi deri me: 08. 05. 2013

 

 

 

Kopshti Amara shpalle konkurs Prishtine

Ju falënderojmë për interesimin tuaj qe keni shprehur rreth Kopshtit Amara.

Kopshti Amara është themeluar në mënyrë që të sigurojë një arsim cilësor në gjuhën Shqipe dhe Angleze. Programet tona janë të bazuara në njohuritë më të mira të teorisë së edukimit dhe kërkimit.

Ne jemi ne kerkim te nje edukatore me pervoj pune e cila duhet te kete :

Te perfunduar Fakultetin e Edukimit drejtimi Parashkollor.

Te kete afet te punoj me femije te moshave te ndryshme.

Te kete aftesi te punoj ne grup dhe te jete komunikative.

Preferohet te njoh gjuhen angleze (jo e domosdoshme)

Te gjithe te interesuarit te aplikojne ne info@kopshtiamara.com

Duke derguar: CV, certifikatat plotesuese, nje fotografi, dhe te gjitha dokumentet te cilat i posedojn si deshmi qe kan te perfunduar universitetit apo kan deshmi se kan ushtruar ket profesion me pare.

Afati i fundit per aplikim eshte 08/05/2013

Ju mirepresim

 

No votes yet.