MA BELLE shpallë konkurs për kuzhinier/e 2013

10 / 03 / 2013 0 Komente

MA BELLE shpallë konkurs për kuzhinier/e

MA BELLE

MA BELLE

Qyteti: Prishtinë, Kosova

Afati per aplikim: 14.03.2013

 

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara:

MA BELLE shpall konkurs për punë për kuzhinier/e.Konkurset jan të hapura për pikën e re, e cila do të hapet gjatë muajit Mars.

Informatat kontaktuese:

Adresa: Rr. Migjeni nr.24, Prishtinë
Uebfaqja: www.mabellehouse.com

Te ngjajshme:

  1. Kërkohet menaxher
No votes yet.