Ne qerdhe e cila ka të kryer fakultetin e edukimit për earashkollor

24 / 02 / 2013

Ne qerdhe e cila ka të kryer fakultetin e edukimit për earashkollor

Ne qerdhe

Ne qerdhe

Vendi: Prishtine 2013

 

 

 

 

Ne qerdhe e cila ka të kryer fakultetin e edukimit për earashkollor

Ofroj punë për një edukatore në çerdhe e cila ka të kryer fakultetin e Edukimit për Parashkollor, të posedoj diplomë dhe me përvojë pune.

Informatat kontaktuese

Telefoni: 044 123 577

Vendi: Prishtinë, Kosova

Nuk ka postime te ngjajshme.

No votes yet.