Ofroj vend pune ndihmes kuzhinier Tirane | 04 / 2013

12 / 04 / 2013 0 Komente

Ofroj vend pune ndihmes kuzhinier Tirane

Ofroj vend  fletpune

Ofroj vend : ANDE-LM

Vendi: Tirane Shqiperi

Afati për aplikim prej: 12.04.2013

 

 

 

Ofroj vend pune per ndihmes kuzhinier Tirane

 Bar Restorant “ANI” kerkon te punesoje nje ndihmes kuzhinier.
Te interesuarit duhet te kene keto karakteristika:
– Te kete eksperience pune si ndihmes kuzhinier te pakten 1 vit. ( do pyeten referencat qe do paraqesin)
– Te jete korrekt dhe te kete disipline pune.
– Te kete pergjegjshmeri ne kryerjen e detyrave.

Informatat kontaktuese:

Telefoni: +355 682379778
No votes yet.