Oil Kosova shpall konkurs Mitrovice

25 / 05 / 2013 0 Komente

Oil Kosova shpall konkurs Mitrovice

Oil Kosova

 Oil Kosova

 Vendi: Mitrovice

Afati per aplikim:  21.06.2013

Oil Kosova shpall konkurs Mitrovice

Kompania Oil Kosova kërkon shpall konkurs për këto pozita:

Kamarier 4 pozita

Shankist 3 Pozita

Kuzhinjer-e 3 Pozita

Përparsi kanë personat të cilët kanë provoj pune.

ë interesuarit të dërgonë  CV dhe foto duhet të dërgohet në emailin: astriti_88@hotmail.com

Informata kontkatuese

Emaili: astriti_88@hotmail.com

No votes yet.