Mëso si të shkruash një rezyme profesionale.

CV

Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!

Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!

  Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!   CV-ja dihet që është njëra ndër hapat më të rëndësishëm për të aplikuar në një vend për punë. Vështirësitë për të gjetur punë jane të dukshme sa herë që na rastis të gjejmë një punë të përshtatshme e më pas vjen hapi i parë […]

02 / 05 / 2013 0 Komente
Këshilla për një CV të sukseshme

Këshilla për një CV të sukseshme

    Kur duhet të përdoret CV-ja         Kur një punëdhënës kërkon që aplikacioni të jetë në një format të tillë Kur një punëdhënës nuk e specifikon në qfarë forme të aplikohet Çfarë informacione duhet të përfshihen në një CV Të dhënat personale Zakonisht në të dhëna personale përfshihen: adresa, data e […]

05 / 03 / 2013 5 Komente
Çka është një CV (Curriculum Vitae)

Çka është një CV (Curriculum Vitae)

    Curriculum Vitae: është një skicë edukative dhe profesionale, zakonisht e përdorur për të aplikuar në një vend pune. Emër tjetër që gjithashtu mund të përdorim për CV është rezyme. Një CV është mënyra më e zakonshme dhe fleksibële për të aplikuar në një vend pune. I përmbledh të dhënat tuaja në atë mënyrë […]

05 / 03 / 2013 3 Komente
Kerko pune i pregaditur profesionalisht, duke perdorur nje nga tre formatet e rezymes

Kerko pune i pregaditur profesionalisht, duke perdorur nje nga tre formatet e rezymes

Çdo individ ka një grup unik të talenteve, aftësive, përvoje dhe kualifikim, si rezultat, duhet të marrë parasysh të gjithë faktorët për të përcaktuar strategjinë sa më mirë. Edhe pse ka dhjetra formate të ndryshme të rezymes, kerko pune duke i përshtatur të dhënat në një nga tre kategoritë bazë: kronologjike, funksionale, dhe me kombinim. […]

19 / 02 / 2013 0 Komente
Shembuj për CV

Shembuj për CV

        Shembuj për CV         Shembuj për CV (Curriculum Vitae CV) Emri: Mbiemri: Data e lindjes: Nacionaliteti: Statusi civil: Adresa kontaktit: Pozita per te cilen aplikoni: Edukimi: Punesimi meparshem: Data: (nga/deri) Lokacioni: Kompania: Pozita: Pershkrimi punes: Gjuha: Gjuha                Leximi       […]

30 / 12 / 2012 4 Komente