Pune Durres per magazine dhe shperndarje te porosive

01 / 05 / 2013 0 Komente

Pune Durres per magazine dhe shperndarje te porosive

Pune Durres

Pune Durres

Vendi: Durres, Shqiperi

Afati per aplimi prje: 01. 05. 2013

 

 

 

Kompani qe prej shume vitesh Trajton produkte te ndryshme per Bare – Hotele – Restorante –Ente Publike etj kerkon te punesoje si punetor magazine dhe shperndarje per pune te ndryshme ne magazine si furnizime , sistemime ,pastrime si dhe furnizime dhe dorezime materialesh neper kliente te produkteve me makine.

Gama e produkteve eshte shume e gjere si Artikuj pastrimi e detergjente profesional,Distributore te ndryshem per leter duarsh ,higjenike ,parfumi etj , artikuj letre per perdorim higjenik dhe personal, Uniforma per cdo profesion , Tekstile hotelerie si mbulesa tavoline , suprina ,peceta etj , Artikuj kortezie njeperdorimesh per hotel si Shampo ,sapune ,paste dhembesh ,brisqe rroje ,pantofla etj , Artikuj ushqimore njeperdorimesh per mengjesin ne hotel si recel, mjalt, gjalp ,kem cokollate ,pije te ndryshme , kafe e tretshme si dhe paisje e makineri per mengjesin bufe e shume artikuj te tjere , keshtu qe duhet te jete i vemendshem per te fiksuar produktet .

Te kete patente dhe te jete perdorues i mire i automjetit jo me pak se 2 – 3 Vjet
Te jete familjar , i ndershem , i sinqerte , i edukuar , fjale pak e pune shume , me inisiative dhe korrekt .
Te dije te punoje ne grup te punoje ne orare fleksibile dhe mbi te gjitha te doje dhe te kete nevoje per punen .
Te jete banor i qytetit te Durresit , pa probleme me drejtesine apo dhe me punemarresit e meparshem
Pagesa dhe modalitete te tjera diskutohet ne momentin e kontaktit dhe proves
te pakten 1 javore , nese perzgjidhet .

Jane te lutur personat e interesuar te dergojne nje CV me te gjitha detajet Ne adresen e meposhtme pastaj nese perzgjidhen do te kontaktoheni nga ne

Informatat kontaktuese

Emaili: m.kasolli@hotmail.com

Vendi: Durres Shqiperi

No votes yet.