Pyetjet më të shpeshta gjatë një interviste pune

14 / 01 / 2013 1 Komente

Pyetjet më të shpeshta gjatë një interviste

interviste

Pyetjet më të zakonshme që mund të ju bëhen në interviste pune.

Nuk mjafton një kostum i bukur për Intervistë të suksesshme, andaj ndaj pak kohë dhe lexo pyetjet potenciale për një Intervistë pune.

 • Pyetjet themelore
 • Më tregoni rreth vetës.
 • Cilat janë pikat tuaja të forta?
 • Cilat janë dobësitë tuaja?
 • Ku pretendoni të jeni pas 5 viteve në karrierë?
 • Çfarë është kompania juaj ideale?
 • Çfarë ju tërhoqi në këtë kompani?
 • Arsyen pse do të duhej ne të ju punësojmë ju?
 • Kur ishit më të kënaqur në punën tuaj?
 • Çfarë mund të bëni për ne që kandidatët e tjerë nuk mund?
 • Cilat ishin përgjegjësitë e pozicionit tuaj të fundit ?
 • Çfarë dini në lidhje me kompaninë tonë?
 • A jeni të gatshëm për tu zhvendosur?
 • Cili ishte projekti i fundit që ju drejtuan, dhe cili ishte rezultati i tij?

Pyetje që kanë të bëjnë me sjellje

 • Mund të përshkruani një kohë kur puna juaj është kritikuar, si keni reaguar ju?
 • Keni qenë ndonjëherë në një ekip ku dikush nuk kishte bërë aq sa duhet? Si e keni trajtuar atë?
 • Cili është dështimi juaj më i madh, dhe çfarë keni mësuar prej tij?
 • Çfarë ju irriton në lidhje me njerëzit e tjerë?
 • Nëse mbikëqyrësi juaj ju kërkon që ju të bëni diçka që ju nuk pajtoheni, çfarë do të bëni?
 • Jepni një shembull të një kohe që ju keni bërë diçka të gabuar. Si e keni tjekaluar atë?
 • Nëse do të gjenit se kompania juaj është duke bërë diçka kundër ligjit, si mashtrimi, çfarë do të bënit?
 • Cili është vendimi më i vështirë që keni bërë në tre vitet e fundit dhe si keni ardhur në këtë vendim?
 • Përshkruani se si do të trajtoje një situatë në qoftë se do të ishte e nevojshme të punoni dhe pas orarit?

Pyetje për zhvillim të karrierës më tutje

 • Çfarë mendoni të bëni në drejtim të zhvillimit të karrierës?
 • Si mendoni të përmirësoni veten në vitin e ardhshëm?
 • Çfarë lloj qëllimesh do të keni nëse ju pranojmë në pozitën që kërkojmë?
 • Sa kohë do të ju marrë të bëni një kontribut të rëndësishëm për ne?
 • Sa kohë do ju duhej që të përshtateni me ekipin në punë?
 • Nëse zgjedheni për këtë pozitë, mund të përshkruani strategjinë tuaj për 90 ditët e para?
 • Çfarë nuk do të pranonit të bënit, sa jeni tolerant në ndryshim të orarit dhe bartjen e përgjegjësisë?
 • Si do të përshkruanit stilin tuaj të punës?
 • Ambienti i preferuar i punës për ju si do të duhej të ishte?

nga:

Rating: 3.0. From 1 vote.