Gjakovë | punësohu në këte qytet dhe rrethinën e tij

Gjakovë

PMA Web & Graphics ka nevojë për bashkëpunëtor në krijimin e një faqeje (singlePage)

PMA Web & Graphics ka nevojë për bashkëpunëtor në krijimin e një faqeje (singlePage)

PMA Web & Graphics Vendi: Prishtinë, Tiranë, Prizren, Pejë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Gjakovë PMA Web & Graphics ka nevojë për bashkëpunëtor në krijimin e një faqeje (singlePage) që për bazë do të ketë gjenerimin e fotografive. Funksioni i faqes është krijimi i prezantimeve (mockup) online. Për reference, ju lutem shikoni http://diy.despair.com/ Për dallim prej web-it më […]

08 / 04 / 2014 0 Komente
S-Imeri Company shpall konkurs per 20 puntore.

S-Imeri Company shpall konkurs per 20 puntore.

S-Imeri Company Vendi: Gjakov dhe Peje S-Imeri Company shpall konkurs per 20 puntore. Kerkojme puntore te këtyre profesioneve: 20 Vende Te Lira Pune Termoizolues Fasader Gipser Moler Me njohje ne ndertim te thate Ngrehes i llates. Dhe te gjithe ata qe kane provoje ne punet me suvatim, glet, dhe ngjyrosje. Puntoret duhet te jene nga […]

06 / 04 / 2014 0 Komente
Kërkohet Massage Therapiste ne Qytetin “Ras Al Khaimah” ne Spitalin “Rak Hospital”

Kërkohet Massage Therapiste ne Qytetin “Ras Al Khaimah” ne Spitalin “Rak Hospital”

Massage Therapiste Vendi: Ras Al Khaimah Afati për aplikim është deri më: 04 prill 2014 Fisa Partners, nga ky vit ka filluar me ndërmjetësim në punësim edhe në Dubai dhe Abu Dhabi. Me këtë shkas kërkohet punëtor/e për punë në Emirate te Bashkuara Arabe ne Qytetin “Ras Al Khaimah” ne Spitalin “Rak Hospital” Në këtë […]

31 / 03 / 2014 0 Komente
Kërkohet SPA Therapiste për punë në Emirate te Bashkuara Arabe

Kërkohet SPA Therapiste për punë në Emirate te Bashkuara Arabe

SPA Therapiste Vendi: Ras Al Khaimah Afati për aplikim është deri më: 04 prill 2014 Fisa Partners, nga ky vit ka filluar me ndërmjetësim në punësim edhe në Dubai dhe Abu Dhabi. Me këtë shkas kërkohet punëtor/e për punë në Emirate te Bashkuara Arabe ne Qytetin “Ras Al Khaimah” ne Spitalin “Rak Hospital” Në këtë […]

31 / 03 / 2014 0 Komente
Kompania Gjermane Ritello, kërkon të punesojë agjentë/e tregtarë në tërë territoriin e Kosovës.

Kompania Gjermane Ritello, kërkon të punesojë agjentë/e tregtarë në tërë territoriin e Kosovës.

Ritello Vendi: Kosove Afati për aplikim është dri më: 10 prill 2014 Kompania Gjermane Ritello, lidere për shitje direkte ne botë, kërkon të punesojë agjentë/e tregtarë në tërë territoriin e Kosovës. Kompania ofron trajnime falas për të punësuarit, organizon udhëtime jashtë shtetit, ofron shpërblime për stafin cdo muaj, si dhe për punëtorët e dalluar ofron […]

25 / 03 / 2014 0 Komente
Per arsye të rritjes së kapacitet të punës kërkojmë puntore shtesë:

Per arsye të rritjes së kapacitet të punës kërkojmë puntore shtesë:

Per arsye të rritjes së kapacitet të punës kërkojmë puntore shtesë: Vendi: Gjilan Aati per aplikim është deri më: 13 mars 2014 Për arsye të rritjes së kapacitet të punës kërkojmë puntore shtesë Kushtet e mira të punës. EUROLINES Berisha Reisen dhe adriatic24.ch shpallë konkurs për vende pune, fton gjitha të interesuarat të konkurrojnë për pozitën […]

04 / 03 / 2014 0 Komente
Kerkohet customer service

Kerkohet customer service

customer service Vendi: Maryland, Ocean City, USA PAGESA: $7.75-$8.25 ore pune ne jave : 30 – 32 periudha e punes: 15 Maj– 15 SHTATOR Kushtet: Niveli I anglishtes: mbi mesataren Paga: 1200 USD Ne program Ofrohet: Siguracion Shendetesor Amerikan per periudhen e punes; Ushqim i hequr gjate orarit te punes  Pagese shtese per ore jashte orarit […]

18 / 02 / 2014 0 Komente
Programi H2B SHBA

Programi H2B SHBA

Programi H2B krijon mundësinë punësimi sezonal në SHBA Vendi: Atlanta, SHBA Programi H2B krijon mundësinë e një punësimi sezonal në fushën e hoteleri-turizmit në SHBA për një periudhë kohe deri në 12 muaj me të drejtë rinovimi deri në 3 vjet. Ky program jo vetëm ofron mundësi të mirëfilltë pune në fushën e hoteleri turizmit, por […]

18 / 02 / 2014 0 Komente
Lisi-M sh.p.k shpallë konkurs ne Gjilan

Lisi-M sh.p.k shpallë konkurs ne Gjilan

 Shites ne sektorin e autokozmetikes ne markete Vendi: Gjilan Afati për aplikim është deri më: 1 janar 2014 Personi duhet te jete pergjegjes per shitjen, palimin dhe rregullimin e artikujve ne market. Kandidati duhet te kete pervoje pune ne shitje dhe marketing, te jete i motivuar per pune, komunikativ, te kete aftesi te larta sociale dhe […]

24 / 12 / 2013 0 Komente
Birra Peja është një ndër subjektet ekonomike më të suksesshme në Kosovë

Birra Peja është një ndër subjektet ekonomike më të suksesshme në Kosovë

Birra Peja shpallë konkurs per agjent tregetar Vendi:Gjakovë dhe ne Gjilan Afati për aplikim është deri më: 27.12.2013 Birra Peja Sh.A. është një ndër subjektet ekonomike më të suksesshme në Kosovë e që është rezultat i profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore. Me qëllim të avansimit të mëtutjeshëm, kuadrove gjegjëse u mundësohet aftësimimi i vazhdueshëm në […]

20 / 12 / 2013 0 Komente