Mitrovice | kerkoni punë në Mitrovicë apo në rrethinën e saj

Mitrovicë

PMA Web & Graphics ka nevojë për bashkëpunëtor në krijimin e një faqeje (singlePage)

PMA Web & Graphics ka nevojë për bashkëpunëtor në krijimin e një faqeje (singlePage)

PMA Web & Graphics Vendi: Prishtinë, Tiranë, Prizren, Pejë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Gjakovë PMA Web & Graphics ka nevojë për bashkëpunëtor në krijimin e një faqeje (singlePage) që për bazë do të ketë gjenerimin e fotografive. Funksioni i faqes është krijimi i prezantimeve (mockup) online. Për reference, ju lutem shikoni http://diy.despair.com/ Për dallim prej web-it më […]

08 / 04 / 2014 0 Komente
Kërkohet Massage Therapiste ne Qytetin “Ras Al Khaimah” ne Spitalin “Rak Hospital”

Kërkohet Massage Therapiste ne Qytetin “Ras Al Khaimah” ne Spitalin “Rak Hospital”

Massage Therapiste Vendi: Ras Al Khaimah Afati për aplikim është deri më: 04 prill 2014 Fisa Partners, nga ky vit ka filluar me ndërmjetësim në punësim edhe në Dubai dhe Abu Dhabi. Me këtë shkas kërkohet punëtor/e për punë në Emirate te Bashkuara Arabe ne Qytetin “Ras Al Khaimah” ne Spitalin “Rak Hospital” Në këtë […]

31 / 03 / 2014 0 Komente
Kërkohet SPA Therapiste për punë në Emirate te Bashkuara Arabe

Kërkohet SPA Therapiste për punë në Emirate te Bashkuara Arabe

SPA Therapiste Vendi: Ras Al Khaimah Afati për aplikim është deri më: 04 prill 2014 Fisa Partners, nga ky vit ka filluar me ndërmjetësim në punësim edhe në Dubai dhe Abu Dhabi. Me këtë shkas kërkohet punëtor/e për punë në Emirate te Bashkuara Arabe ne Qytetin “Ras Al Khaimah” ne Spitalin “Rak Hospital” Në këtë […]

31 / 03 / 2014 0 Komente
Kompania Gjermane Ritello, kërkon të punesojë agjentë/e tregtarë në tërë territoriin e Kosovës.

Kompania Gjermane Ritello, kërkon të punesojë agjentë/e tregtarë në tërë territoriin e Kosovës.

Ritello Vendi: Kosove Afati për aplikim është dri më: 10 prill 2014 Kompania Gjermane Ritello, lidere për shitje direkte ne botë, kërkon të punesojë agjentë/e tregtarë në tërë territoriin e Kosovës. Kompania ofron trajnime falas për të punësuarit, organizon udhëtime jashtë shtetit, ofron shpërblime për stafin cdo muaj, si dhe për punëtorët e dalluar ofron […]

25 / 03 / 2014 0 Komente
Rainbow Cafe në Qendrën Gorenje në Mitrovicë

Rainbow Cafe në Qendrën Gorenje në Mitrovicë

Rainbow Cafe Vendi: Mitrovicë Afati për aplikim është deri më: 03 mars 2014 Rainbow Cafe në Qendrën Gorenje në Mitrovicë shpall konkurs pune për pozitën: Banakier / Kamarier Përvojë pune së paku 1 vjet si banakier dhe kamarier Aftësi të mira komunikimi me klientë Ambicie dhe motivim Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë CV duhet të […]

28 / 02 / 2014 0 Komente
Komuna e Mitrovices kerkon zyrtar/e për çështjejuridike

Komuna e Mitrovices kerkon zyrtar/e për çështjejuridike

Komuna e Mitrovices Vendi: Prishitne Afati per aplikime është deri më: 27 shkurt 2014 Kryetari i Komunës Nr. 01/112-3839/2 dt. 11.02.2014 Mitrovicë Në bazë të nenit 11 dhe 18 të Ligjit nr. 03/L-149 për Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës, Rregullores nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimin Civil të Kosovës dhe nenit 4.2 të […]

25 / 02 / 2014 0 Komente
Liridoni Llc kerkon punetor.

Liridoni Llc kerkon punetor.

Liridoni Llc Vendi: Mitrovice dhe Vushtri Kerkojm 2 puntor per territorin Mitrovice dhe Vushtri, 1. Komercialist 1. Agjent te shitjes ne terren CV-ja te dergohet: liridoni-peje@hotmail.com liridoni_mitrovica@hotmail.com

25 / 02 / 2014 0 Komente
Kerkohet customer service

Kerkohet customer service

customer service Vendi: Maryland, Ocean City, USA PAGESA: $7.75-$8.25 ore pune ne jave : 30 – 32 periudha e punes: 15 Maj– 15 SHTATOR Kushtet: Niveli I anglishtes: mbi mesataren Paga: 1200 USD Ne program Ofrohet: Siguracion Shendetesor Amerikan per periudhen e punes; Ushqim i hequr gjate orarit te punes  Pagese shtese per ore jashte orarit […]

18 / 02 / 2014 0 Komente
Programi H2B SHBA

Programi H2B SHBA

Programi H2B krijon mundësinë punësimi sezonal në SHBA Vendi: Atlanta, SHBA Programi H2B krijon mundësinë e një punësimi sezonal në fushën e hoteleri-turizmit në SHBA për një periudhë kohe deri në 12 muaj me të drejtë rinovimi deri në 3 vjet. Ky program jo vetëm ofron mundësi të mirëfilltë pune në fushën e hoteleri turizmit, por […]

18 / 02 / 2014 0 Komente
Promokos shpallë konkur për kamarier banakier.

Promokos shpallë konkur për kamarier banakier.

Promokos Vendi: Chicago ,Illinois POZICIONET E PUNES: kamariere, hostess, banakiere, pergatites banketi, furnizues ushqimi Pershkrimi i punes: sherbim klienti konstant PAGESA: 8.25$/ore per hostess dhe pjatalares ; 2.35$/ore + bakshishe ORE PUNE NE JAVE: 35+ (orar shtese I paguar) PERIUDHA E PUNES: 1 Qershor – 15 SHTATOR (fleksibel) KOSTO E PROGRAMIT: 1200 $ Ne program […]

18 / 02 / 2014 0 Komente