Pune ne Kosove, ne Peje dhe rajonin e saj

Pejë

Këshilli Danez për Refugjatë – Kosovë

Këshilli Danez për Refugjatë – Kosovë

Këshilli Danez për Refugjatë – Kosovë Vendi: Në të gjithë Kosovën Afati për aplikim: 24 Shkurt, 2015 Parathënie ose historiku Këshilli Danez për Refugjatë (KDR) ka zbatuar programe të urgjencës dhe rehabilitimit në Kosovë në mbështetje të mbrojtjes së të drejtave të individëve për të nperkrahur zgjidhjen e tyre të preferuar të qëndrueshme, që nga […]

14 / 02 / 2015 0 Komente
Maxtel G.M.B. e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog

Maxtel G.M.B. e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog

Maxtel G.M.B. Vendi: Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog Afati për aplikim është deri më: 01 janar 2015 MAXTEL G.M.B.H e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog Kerkon: 20 Puntor per selin ne Prishtine(Ulpian) 35 per selin ne Peje 20 per selin ne Kline […]

14 / 11 / 2014 1 Komente
Giovanni Montagnoli kerkon 10 përkthyes

Giovanni Montagnoli kerkon 10 përkthyes

Giovanni Montagnoli kerkon 10 përkthyes Vendi: Prishtinë, Tiranë, Prizren, Pejë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Gjakovë Afati për aplikim është deri më: 29 nëntor 2014 Giovanni Montagnoli kerkon 10 përkthyes ne qytet Prishtinë, Tiranë, Prizren, Pejë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Gjakovë per gjuhe te ndryshme si italisht, anglisht, gjermanisht, arabisht, kinezce. Per te aplikuar ne keto pozita ju […]

04 / 11 / 2014 0 Komente
Maxtel G.M.B.H kerkon te punesoj 100 agjent telefonik

Maxtel G.M.B.H kerkon te punesoj 100 agjent telefonik

Maxtel G.M.B.H Vendi: Prishtine, Peje, Klin, Istog Afati per aplikim është deri më: 25 nentor 2014 Maxtel G.M.B.H kerkon te punesoj 100 agjent telefonik ne Prishtine, Peje, Klin, Istog Per qendren ton ne Peje : 30 Puntor Per qendren ton ne Klin: 25 Puntor Per qendren ton ne Istog: 25 Puntore E Obliguar esht: Njohja […]

25 / 10 / 2014 0 Komente
Ideal Metal kerkon nje electronic inxhiniering programer

Ideal Metal kerkon nje electronic inxhiniering programer

Ideal Metal Vendi: Peje Afati për aplikim është deri më: 16 nëntor 2014 Fabrika per prodhimin e figurave nga metali dekorative “Ideal Metal” ne Peje, kerkon te punesoje nje Inxhinier Elektricist i cili do te jet i angazhuar me makinat Plasma CNC. Shkollimin dhe kualifikimet personale ti ket sipas punes se kerkuar, te jete i […]

17 / 10 / 2014 0 Komente
DDPRINT shpall konkurs per nje vend te lire pune:Dizajenr Grafik

DDPRINT shpall konkurs per nje vend te lire pune:Dizajenr Grafik

DDPRINT shpall konkurs per nje vend te lire pune:Dizajenr Grafik Vendi: Peje Afati i fundit për aplikim është deri më: 25 tetor 2014 DDPRINT shpall konkurs per nje vend te lire pune:Dizajenr Grafik Kandidati duhet te njoh mire kompjuterin, e posacerisht programin dizajnues grafik Corel e Photoshop,si dhe te kete shkathtesi ne komunikim. Te interesuarit […]

13 / 10 / 2014 0 Komente
Gazetare/Redaktor – Freelancer kerkohet nga Fashion Network Industries

Gazetare/Redaktor – Freelancer kerkohet nga Fashion Network Industries

Prishtinë, Tiranë, Prizren, Pejë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Gjakovë Vendi: Afati per aplikim është deri më: 8 korrik 2014 Fashion Network Industries kerkon te punesoj Gazetare/Rredaktor – Freelancer Ofrojme vende pune per te gjithe ata te cilet jane te interesuar tu shkruajn artikuj te ndyshem atraktive per ngjarjet e perdishme si dhe te bejne reportazhe dhe sondazhe me profile te ndryshme te profesioneve […]

09 / 06 / 2014 0 Komente
Puna ime -ndërmjetësim në punësim edhe në Emirate te Bashkuara Arabe.

Puna ime -ndërmjetësim në punësim edhe në Emirate te Bashkuara Arabe.

Puna ime Vendi: Emirate te Bashkuara Arabe. Afati për aplikim është deri më: Puna ime, nga ky vit ka filluar me ndërmjetësim në punësim edhe në Emirate te Bashkuara Arabe. Me këtë shkas kërkohet punëtor/e për punë në Emirate te Bashkuara Arabe Abu Dhabi: 110 munsei punesimi ne Emirate te Bashkuara Arabe nga Puna ime […]

27 / 05 / 2014 0 Komente
Inkurajojmë kandidatët që dëshirojnë të punojne

Inkurajojmë kandidatët që dëshirojnë të punojne

Inkurajojmë kandidatët që dëshirojnë të punojne Vendi: Prishtinë, Prizren, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Viti, Kamenicë, Shtime, Lipjan, Suharekë, Pejë, Gjakovë, Malishevë Afati per aplikim është deri më: 11 qeshor 2014   Viva fresh store hap konkurs në te gjitha qendrat per sezonin veror. Për momentin, kompania e zhvillon aktivitetin e saj në 20 (njëzet) Qendra Tregtare në lokacione të […]

27 / 05 / 2014 0 Komente
Kompania e sigurimit fizik dhe teknik Syri Group shpall konkurs

Kompania e sigurimit fizik dhe teknik Syri Group shpall konkurs

Kompania e sigurimit fizik dhe teknik Syri Group Afati per aplikim është deri më:  16 maj 2014   Kompania e sigurimit fizik dhe teknik Syri Group Sh.p.k. shpalle konkurs për 60 vende të lira pune për roje fizike, në këto lokacione: Prishtinë 20 vende të lira Gjilan 3 vende të lira Mitrovicë 3 vende të […]

08 / 05 / 2014 0 Komente