Prishtinë | punësohu aty ku ti dëshiron

Prishtinë

Europrinty Group kerkon gazetare, komercialiste

Europrinty Group kerkon gazetare, komercialiste

Europrinty Group Venid: Prishtine Afati për aplikim është deri më: 30 nëntor 2014 Europrinty Group kerkon gazetare. Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme: Të ketë perfunduar studimet Universitare me rezultate te mira në gazetari. Të ketë eksperiencë pune si gazetar në ndonjë gazetë në vend. Të jetë njohës shumë i/e mirë e gjuhës Shqipe. […]

21 / 11 / 2014 0 Komente
Progress School kerkon asistente administrative

Progress School kerkon asistente administrative

Progress School kerkon asistente administrative Vendi: Prishtine Aftai per aplikm është deri më: 5 dhjetor 2014 Progress School has a work environment that promotes diversity, embraces change, and provides leadership opportunities to every team member. We are on a fast track within the English Language Teaching and are seeking highly skilled professional ASSISTEN ADMINISTRATIVE. So if […]

21 / 11 / 2014 0 Komente
Autoshkolla Linda kerkon instruktor të ngasjes

Autoshkolla Linda kerkon instruktor të ngasjes

Autoshkolla Linda Vendi: Prishtine Afati për aplikm është deri më: 25 nëntor 2014 Për arsye të zgjerimit të biznesit Autoshkolla Linda shpallë konkurs për 2 punëtorë në pozitën Instruktor i ngasjes. I inkurajojmë të aplikojnë të gjithë të interesuarit. Detyrat dhe pergjegjësitë: Aftësimi i kandidatëve për patent shofer (ngasje ) Përpilimi i raporteve sipas kërkesave […]

19 / 11 / 2014 0 Komente
Checchi And Company Consulting Inc për Programin CLE të USAID-it kerkon 23 punetor ne 9 pozita te ndryshme pune:

Checchi And Company Consulting Inc për Programin CLE të USAID-it kerkon 23 punetor ne 9 pozita te ndryshme pune:

Checchi And Company Consulting, Inc. Vendi: Prishtine Afati për aplikm është deri më: 21 nëntor 2014 Checchi And Company Consulting Inc për Programin CLE të USAID-it kerkon 23 punetor ne 9 pozita te ndryshme pune: Këshilltar i Ri Ligjor për Programin e USAID-it CLE Zëvendës Koordinator i Ekipit për zvogëlimin e lëndëve të grumbulluara përmbarimore […]

14 / 11 / 2014 1 Komente
Koperativa Communications kerkon një dizajner grafik

Koperativa Communications kerkon një dizajner grafik

Koperativa Communications Vendi: Prishtine Afati për aplikim është deri më: 17 nëntor 2014 Jemi duke kërku’ një dizajner grafik për t’ju bashku’ ekipit të Koperativës në projekte të ndryshme. KUSHTET: Të ketë njohuri të shkëlqyeshme në Adobe Illustrator, InDesign & Photoshop; Të ketë njohuri të përgjithshme në fushat relevante (advertising; identity design; package design; branding; digital illustration); […]

14 / 11 / 2014 0 Komente
Kopshti Amara ofron nje vend pune-praktike per edukatore me gjysem orar me mundesi vazhdimi pune.

Kopshti Amara ofron nje vend pune-praktike per edukatore me gjysem orar me mundesi vazhdimi pune.

Kopshti Amara Vendi: Prishtine Afati për aplikim është deri më: 21 nëntor 2014 Kopshti Amara ofron nje vend pune-praktike per edukatore me gjysem orar me mundesi vazhdimi pune. Kandidatet duhet te plotsojn keto kushte: Te kete te kryer fakultetin e edukimit, apo te jene ne vitin e fundit- drejtimit parashkollor Te jete e kendshme per […]

14 / 11 / 2014 0 Komente
Maxtel G.M.B. e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog

Maxtel G.M.B. e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog

Maxtel G.M.B. Vendi: Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog Afati për aplikim është deri më: 01 janar 2015 MAXTEL G.M.B.H e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, kerkon Contact Agent ne Prishtine, Peje, Kline dhe ne Istog Kerkon: 20 Puntor per selin ne Prishtine(Ulpian) 35 per selin ne Peje 20 per selin ne Kline […]

14 / 11 / 2014 1 Komente
Radio Taxi Geti Prishtine

Radio Taxi Geti Prishtine

Radio Taxi Geti Prishtine Vendi: Prishtine Afati për aplikim është deri më: 14 janar 2015 Radio Taxi Geti Prishtine kerkon vozites qe kan punuar ne kompani tjera te radio taxi brenda 6 muajve te kaluar nuk vin ne konsiderat Kerkon puntor per sherbim taxi (vozites) Kontakt +37744/111-777 045/661-667 038-55-66-55 Adresa emshir afer stacionit ose afer […]

14 / 11 / 2014 1 Komente
evroTarget kerkon te punesoj nje administrator

evroTarget kerkon te punesoj nje administrator

  evroTarget Vendi: Prishtinë Afati për aplikim është deri më: 11 dhjetor 2014 evroTarget kerkon te punesoj nje administrator. Kompania evroTarget eshte kompani kosovare dege e kompanise evroenergie e cila u themelua ne Prishtine ne vitin 2011. Aktivitetet dhe sherbimet primare te kompanise evroTarget shtrihen ne fushen e telekominikacionit dhe ekonomise. Per kompanine tone ne jemi […]

11 / 11 / 2014 0 Komente
Gop kerkon te punesoj dy Dizajner

Gop kerkon te punesoj dy Dizajner

Gop Vendi: Prishtine Afati peraplikim është deri më: 10 dhjetor 2014 Kerkohen dy dizajner te ri te motivuar per pune, dhe qe jane duke i percjellur trendet dhe standardet e kesaj fushe ne tregun e jashtem. Pergjegjesite e punes do te jene: Ideimi dhe Dizejnimi i koncepteve te ndryshme broshura katallogje, etj. Puna do te […]

10 / 11 / 2014 0 Komente