Scards LLC është kompani me zyre ne Amerike, Angli dhe Kosove

02 / 09 / 2013 0 Komente

Scards LLC është kompani me zyre ne Amerike, Angli dhe Kosove

Scards LLC

Scards LLC

 Vendi: Prishtinë, Kosove

  Afati per aplikim deri me: 06 shtator 2013

 Scards LLC është kompani me zyre në Amerikë, Angli dhe Kosovë. Ofron shërbime të shtypit dhe materialeve të marketingut për kompani të vogla dhe të mesme.

Shpallë konkurs për 5 (pesë) agjentë të shitjes në regjionin e Prishtinës.
Kandidatët duhet të:

  • Të jenë qytetarë të Kosovës
  •  Të kenë aftësi të shitjes
  • Të kenë të kryer shkollën e mesme
  • Të kenë aftësi komunikimi dhe prezantimi

Përparësi shtesë:

  • Njohuria për grafikë dhe design

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në hr@scards.com .
Data e fundit për aplikim, e premte 06 Shtator 2013, ora 13.00.
Scards LLC do ti kontaktoj vetëm kandidatët e përshtatshëm.

Informatat kontaktuese

Emaili: hr@scards.com

Uebfaqja: www.scards.com

No votes yet.