Albed shitëse dhe pastrues Prishtine

02 / 01 / 2013 0 Komente

Albed shitëse dhe pastrues Prishtine

Albed

Vendi:  Prishtine

Afati per aplikim:  01.03.2013

 

 

 

Qendra e mobileve   që gjendët në magjistralen Prishtinë-Lipjan në Qagllavice shpallë konkurs:

a) Shitëse – dy(2) vende dhe

b) Pastruese – një(1) vende

Kushtet për aplikim nën pozitën –(a ) :

• Të ketë diplomë të shkollës së mesme (preferohet diploma e fakultetit)
• E domosdoshme përvoja e punës në shitje
• Të jetë komunikative dhe e shkathët
• Të jetë e gatshme të punoj me grupe dhe nën presion,

Informatat kontaktuese

Adresa:  Kongresi i Manastirit, Vushtrri

E-maili:  albed1@albed.org

Telefoni: 028-573-573

Uebfaqja: www.albed.org

No votes yet.