Shkarko CV / Rezyme ne gjuhe te ndryshme

Shkarko CV – Rezyme

Shkarko CV Rezyme

Këtu mund të shkarkoni (download) rezyme shembuj(templates), në gjuhë të ndryshme të marrura nga Europass, standardi evropian i rezymeve. Ne këta shembuj të rezymeve jane të dhënë hapat e duhur se ku dhe çka duhet të shkruani. Ndiçni udhëzimet në secilën rubrikë se qka duhet shkruajtur, jini të vëmendshëm kur i bëni zëvendësimet. File-at do të mund t’i hapni vetëm me Microsoft Office Word.

Shkarko CV – Rezyme

Shkarko rezyme në gjuhën shqipe:

Shkarko rezyme në gjuhën angleze:

Shkarko rezyme në gjuhën gjermane:

Shkarko rezyme në gjuhën turke:

Shkarko rezyme në gjuhën italiane:

No votes yet.