Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!

02 / 05 / 2013 0 Komente

Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!

Shkruajme CV

 

Shkruajme CV dhe korrigjojmë, bëjmë trajnim personal për intervistë!

 

CV-ja dihet që është njëra ndër hapat më të rëndësishëm për të aplikuar në një vend për punë. Vështirësitë për të gjetur punë jane të dukshme sa herë që na rastis të gjejmë një punë të përshtatshme e më pas vjen hapi i parë e mendojmë se si të

shkruajme CV

dhe si të përgaditemi për intervistë.

Nëse nuk e ke CV-në e duhur, atëhere ne ju ofrojmë ndihmë, pra ua shkruajme CV
dhe korrigjojmë, gjithashtu ju këshillojmë për intervistë. Ekipi ynë ka menduar për të ju ndihmuar në këtë pjesë, duke ju bërë të mundur që të takoheni me agjentin tonë i cili quhet
Taulant Ramabaja.

Pra nësu ju duhet CV dhe nuk dini se si ta shkruani e poashtu ju duhet dhe ndihmë për keshillim për intervistë, ju duhet ta kontaktoni personin tonë përgjegjës Taulant Ramabajën, e më pas do të takoheni me të në një ambient të përshtatshëm. CV tënde do ta shkruaj aty për aty, në mënyrë direkte duke biseduar me ju për të dhënat tuaja.

Një CV profesionale rrit gjasat për sukses dhe pranim në punë. Një këshillim-trajnim personal profesional për intervistë poashtu ja u rrit shancat shumë që gjatë intervistës të jeni të suksesshëm. Ne jemi angazhuar në këtë drejtim, pra jua shkruajmë CV në mënyrë profesionale.

 

Ju do të mund të kontaktoni me Taulant Ramabajën dhe nëpërmjet Skype, Facebook video chat ose Google Hangout.
Çmimi per këtë shërbim është 12 €, duke përfshirë përmirësimin e CV-së, plus deri në 40 minuta këshillim online apo offline (takim live) në Prishtinë.

 

Pa një CV të duhur apo trajnim personal për intervistë, mundësitë për punë janë minimale, mos ja hup vetes këtë mundësi!

Të interesuarit kontaktoni agjentin tonë Taulant Ramabaja në +377 44 611 050 apo me email në info@fletpune.com

 

 

Informatat kontaktuese

Nr. i telefonit: +377 44 611 050

Emaili: info@fletpune.com

Facabook: Taulant Ramabaja